Opinions Clients

Opinions Clients 2020-11-18T12:27:51+00:00

Vaig començar a fer BioAjustament anys endarrera perquè sentia que necessitava fer quelcom pel meu cos i la meva ment. Sempre m’he sentit a casa amb la Marta, és una professional excel·lent, innovadora, propera i la meva amiga de l’ànima. Temps després vaig tenir un accident de cotxe, una col·lisió frontal. L’asseguradora em va enviar a fer molta recuperació física, que no va donar cap resultat positiu quant a millorar postura o dolor. Vaig decidir continuar amb BioAjustament i va ser el que em va ajudar a tornar a tenir una postura correcta del meu coll i espatlles, sense moviments violents sents que tot al teu cos torna a lloc de manera orgànica, així com emocionalment em vaig alliberar del trauma causat per l’accident. La Marta i la Gemma fan un treball excel·lent com a professionals però el que és més remarcable d’elles és la seva integritat com a persones i com a empresa. Tothom que conec que va a bio ajustament amb elles només té coses bones a dir, del programa i d’elles mateixes. Solucionen problemes del cos físic que no tenien solució i a la vegada et donen la mà cap a l’autodescobriment d’una mateixa. L’únic que em sap greu és que BioAjustament està a milers de km d’on treballo i visc, si no BioAjustament seria part del programa Nourish the Brain a California i totes les meves ladies el farien….. un dia ja hi serà!

Gemi Bertran-Land California(USA)

 

El que va començar fa més de deu anys enrere com la necessitat de practicar una gimnàstica postural per alleujar el meus mals d’esquena, es va convertir amb el temps en un element indispensable per a mi i per la meva vida.  BioAjustament no és solament un mètode terapèutic que funciona i va molt bé, sinó que va molt més enllà. Les postures i moviments que realitzo amb aquest mètode, em permeten observar, experimentar i investigar el meu cos, escoltar-lo, sentir-lo, mimar-lo i estimar-lo. A més a més, m’ajuda a deixar-me fluir i a ser més conscient de les meves dolences, resistències i inclús les meves emocions. En definitiva, aquest treball no solament em fa connectar amb el cos físic i m’ajuda a conèixer-me millor externament, sinó que el benestar que em proporciona em repercuteix positivament en el meu interior, en la meva ment i en la meva ànima. Però, evidentment, aquest treball per si sol no seria el mateix si no hi hagués al darrere la meravellosa professional què és la Marta. Des del moment que la vaig conèixer, la seva energia, saviesa i el seu somriure em van atrapar. No solament em guia en aquest camí per aconseguir el meu benestar físic sinó també el mental i emocional que tan bé em fa. Personalment, crec que ella és l’essència d’aquesta gimnàstica i només puc dir que des de que la practico em sento més relaxada, alliberada, connectada i en pau amb mi mateixa i això per mi no té preu. De fet, ja no se que és el aixecar-me cada dia amb mal d’esquena o sentint-me malament i per aquest motiu dono les gràcies d’haver conegut BioAjustament i la Marta, i que ambdues formin part del dia de la meva vida.

Noèlia R

 

Delante del papel en blanco, con la respiración tranquila y con la intención de describir el trabajo que me ha regalado Marta en el transcurso de todo este tiempo, me emociono.El primer día que entre por la puerta del centro de BioAjustament, hace ya 14 años, recuerdo que mi precaria consciencia de mi cuerpo, me regalo la visión de ver como primero entraba por la puerta mi cabeza y luego mi cuerpo.Estaba totalmente desequilibrada.En unos pocos meses empecé a notar cambios en mi posicionamiento, en la relajación de mi cuerpo y en la desaparición de dolores que estaban totalmente integrados en mi vida, y con un poco más de tiempo mejoras emocionales.A mi modo, de ver el equilibrio es un estado idóneo e integral y un cambio provoca otro, y así pieza a pieza todo vuelve a su estado natural y de equilibrio.Así pues, en mi agitado día a día hay un tiempo sagrado:La asistencia a mi clase semanal de BioAjustament con Marta.BioAjustament es un recorrido de reeducación postural creado y guiado por Marta, estudiado meticulosamente, en técnica, tiempos y procesos.Si llegas a sus manos, confías y te dejas ayudar va penetrando sin prisa, pero sin pausa, hasta alcanzar grandes cambios y resultados en tu cuerpo.En especial, recuerdo que, al finalizar la excelente clase, mi cuerpo agradece el trabajo realizado, y Marta le da al play a una gran canción, ALEGRIA de Cirque Soleil y me dejo transportar por sus notas y aroma. El día sigue siendo el mismo, pero yo ya estoy totalmente renovada.Gracias por tu trabajo y tu gran capacidad de compartir lo.

Dolors Castellà

 

És com tornar a casa.Des d’una amplidud inmensa i agradable a un petit moviment que et conecta amb tu mateixa.A cada expiració, més lleugeresa…..pals, pilotes i xurros intervenen en el teu cos, els sents i poc a poc els vas integrant, deixant pas al benestar proper.Escoltar-te, sentir-te i fluïr…..

Montse Bio

 

Anar a classe de BioAjustament és el millor regal que et pots fer a tu mateix/-a.

No parlaré dels molts beneficis que aporta BioAjustament, només cal que et posis a google i els trobaràs tots, però sí que us diré el que m’ha ensenyat i el que fa que consideri les classes com un regal meravellós. M’ha ensenyat a prendre consciència del meu cos, a ser conscient de la meva respiració i a portar-la allà on sento el bloqueig. Ser conscients de la nostra respiració és la clau, no solament de la vida, sinó del benestar físic, emocional i mental.

Però tot això, si no hi hagués una persona que t’ho fa viure, que t’inspira confiança, que capta només veure´t com estàs i què és el que necessites i et fa sentir bé amb tu mateixa no seria possible, i aquesta persona és la Marta; sense la Marta les classes de BioAjustament no serien el que són. Gràcies, Marta, per ser com ets i ajudar-nos a què ens trobem millor físicament, emocionalment i mentalment.

Dolors Capell

 

L’he trobat preciòs i te’l reenvio , pq està relacionat amb lo que per mi està representant les classes de bio-ajustmanet

Per mi , som cos , ànima i esperit , tots ells units .

Bio-Ajustament m’està obrint portes per a conèixer-me més .

Estic disfrutant moltísssim, moltes gràcies !!!!!!

“Yo libero a mis padres de la sensación de que han fallado conmigo…

Yo libero a mis hijos de la necesidad de traer orgullo para mí, que puedan escribir sus propios caminos de acuerdo con sus corazones, que susurran todo el tiempo en sus oídos…

Yo libero a mi pareja de la obligación de completarme. No me falta nada, aprendo con todos los seres todo el tiempo…

Agradezco a mis abuelos y antepasados que se reunieron para que hoy respire la vida…

Los libero de las fallas del pasado y de los deseos que no cumplieron, conscientes de que hicieron lo mejor que pudieron para resolver sus situaciones dentro de la conciencia que tenían en aquel momento…

Yo los honro, los amo y reconozco inocentes…

Yo me desnudo el alma delante de sus ojos, por eso ellos saben que yo no escondo ni debo nada, más que ser fiel a mí mism@ y a mi propia existencia que, caminando con la sabiduría del corazón, soy consciente de que cumplo mi proyecto de vida, libre de lealtades familiares invisibles y visibles que puedan perturbar mi Paz y Felicidad, que son mis únicas responsabilidades.

Yo renuncio al papel de salvador, de ser aquel que une o cumple las expectativas de los demás…

Aprendiendo a través y sólo a través, del AMOR… bendigo mi esencia, mi manera de expresar, aunque alguien no me pueda entender.

Yo me entiendo a mí mism@, porque sólo yo viví y experimenté mi historia; porque me conozco, sé quién soy, lo que siento, lo que hago y por qué lo hago.

Me respeto y me apruebo.

Yo honro la Divinidad en mí y en ti… Somos libres. “

(Antigua bendición Nahuatl, escrita en el siglo VII en la región central de México, que trata de perdón, cariño, desapego y liberación.)

Rosa Cots

 

Hi ha una dita que diu: Qui té el mal busca el remei. Doncs això és el que vaig fer jo, buscar el remei al meu problema. Al cap de 48 anys em van detectar dues hèrnies discals. A les portes d’operar, un bon consell va fer retardar la intervenció. “BioAjustament”, per mi una cosa nova, però no per la persona que m’ho va dir. Practicar-ho li va permetre tornar a la normalitat del seu dia a dia. Quina sort vaig tenir de trobar-me a la Marta. Després de mirar-se totes les proves mèdiques i radiografies, em va animar al fet que provés BioAjustament i que després jo decidís si ho volia fer. Mai m’ho hauria imaginat, que una pilota tova, pogués fer tanta feina. Tant bona feina que poc temps després el mal d’esquena i de cames estava marxant. Gracies a la Marta i a la Gemma, són moltes les persones com jo, que hem trobat una millora en el nostre cos. Marta no canviïs mai d’actitud i de manera de ser. Moltes gràcies Pitiflor.

Anònim.

 

Em pensava que tenir mal de cap sempre, era habitual. Visitava regularment la meva osteòpata quan em sentia encarcarada; però després d’un accident amb lesió cervical i moltes sessions de físio em van recomanar aquest mètode. No hi podia perdre res: necessitava trobar una alternativa. Ja des de les primeres sessions perceps una millora; però tot just fa nou mesos que vaig a fer BIOAJUSTAMENT i puc dir que em conec millor: he après a respirar, a prendre consciència dels meus punts forts i febles, a moure’m harmònicament… i també he trobat un temps per a mi mateixa. La Marta ens dóna pautes d’autoconeixement i bons consells per seguir en el dia de cada dia. I ja se sap que conèixer-se ens fa bé. Gràcies per ser-hi.

Tresa P

 

Després de quatre anys d’assistència a les classes, les millores en la meva salut han estat enormes i em costa imaginar-me un dia a dia sense la meva hora i mitja a la setmana. De feia molt de temps, patia de l’esquena, dolors que em dificultaven poder descansar i procurar un son tranquil i fluid. Aquesta activitat m’ha permès conèixer millor el meu cos i millorar els meus dolors i la meva postura. Les classes m’aporten també consells de salut, per tractar mals de cap entre altres mals. La tranquil·litat i la pau són el resultat de cada classe. Les classes són d’allò més aconsellables per a tothom.

Montse

 

Fa uns anys acabava de passar per una operació d’esquena i em van parlar de BioAjustament no sabia ni que era, vaig començar un dia per provar i fins avui. Sempre dic el mateix, tant de bo m’hagués assabentat abans. De tenir una esquena que em podia ficar els dos punys a la curvatura lumbar, ara el dia d’avui, no sembla la mateixa. Per a mi és la millor hora i mitja invertida en la meva salut. Gràcies per la teva feina, i gràcies amb això avui puc seguir treballant.

Lola

 

Vaig començar a fer BioAjustament fa uns nou anys i des de llavors m’ha canviat la vida. BioAjustament m’ha ensenyat a conèixer més el meu cos i quan tinc dolor, sé el material (pilotes, xurros, etc.) que he de posar-me, i juntament amb la Marta, la professora que és fantàstica, que ens ajuda molt i ens ho passem molt bé amb les companyes del grup, ens fem un fart de riure, que també va bé pel cos. Jo he passat per molts grups amb tots aquests anys i no he tingut cap problema amb ningú, totes sou magnífiques. Bé, no m’allargo més, continuem fent estiraments com jo, que ho faig cada dia. Moltes gràcies per haver-vos conegut, molts petons.

 Dolors Riu

 

Hola a totes i tots els que veieu el meu escrit Com podria començar la meva experiència amb el món de BioAjustament: el vaig conèixer a través de l’osteopatia amb la meva estimada amiga MARTA Llordés. Pateixo d’artrosi, la Marta em donava massatges i osteopatia, em va aconsellar BioAjustament, ho vaig provar i qui m’ha salvat vaig passar de prendre un munt d’antiinflamatoris a no prendre cap, és veritat que el dolor que tenia ningú m’ho ha tret però si és cert que tampoc m’ha anat a més, el meu cos va passar d’estar atrofiat a tenir mobilitat, de tenir dolor continu a tenir un mal suportable, no ha estat fàcil fa nou anys que estic fent 100 km cada setmana tot l’any, i mai m’he penedit, ha estat la meva salvació. Sempre he pensat que m’ha salvat de la cadira de rodes. Emocionalment és una teràpia fenomenal, també és cert que la Marta és genial, escolta i t’explica el perquè del teu malestar, també vull anomenar a la meva estimada Gemma, les dues són fenomenals. També m’ha servit per a conèixer gent fenomenal i conèixer a una amiga genial gràcies, Marta i Gemma. I per la Dolors Riu, desitjar que la nostra amistat mai es perdi.

Angeles Luna

 

Després de quatre anys d’assistència a les classes de BioAjustament, les millores en la meva salut han estat enormes i em costa imaginar-me un dia a dia sense la meva hora de BioAjustament a la setmana. De feia molt de temps, patia de l’esquena, dolors que em dificultaven poder descansar i procurar un son tranquil i fluid. Aquesta activitat m’ha permès conèixer millor el meu cos i millorar els meus dolors i la meva postura. Les classes de BioAjustament m’aporten també consells de salut, per tractar mals de cap entre altres mals. La tranquil·litat i la pau són el resultat de cada classe. Les classes de BioAjustament són d’allò més aconsellables per a tothom.

Montse

 

Recordo molt bé el meu primer dia a les sessions de BioAjustament… la Marta em demanava que li expliqués quina idea tenia de la meva imatge corporal… no ho sabia pas, mai m’havia parat a observar com sentia les diferents parts del meu cos! Sort que a poc a poc, n’he anat aprenent i ara cada vegada identifico més bé com estic, on tinc algun problema. Perquè si no sé on està el problema, no puc pas posar-hi remei! Des d’aquell començament que ja comença a quedar lluny, sempre surto de BioAjustament pensant que és un regal poder tenir aquesta estona a la setmana per mi. Les sessions em fa sentir molt bé, no només perquè m’adono que el meu cos està millor després d’haver fet els exercicis, sinó perquè em fan conscient d’allò que em cal anar cuidant… i per damunt de tot, perquè aquella estona m’oblido de tots els neguits i aconsegueixo calma i tranquil·litat!

Montse R

 

– “No és un mètode agressiu però si efectiva, es treballa amb petits moviments combinats amb la respiració i des de perspectiva que el cos i la ment, són una sola unitat. La nostra monitora “La Marta” és una persona que estima i coneix amb profunditat aquest tema, i té la capacitat de transmetre els seus coneixements de manera entusiasta i entenedora. És un tot un luxe treballar amb ella.”

Montse B

 

Intentaré ser breu però si em pregunten com definir la meva experiència a les classes de BioAjustament que imparteixen la Marta i la Gemma només em venen al pensament aquestes paraules; salut, calma, harmonia, confort i adquisició de coneixements envers el funcionament del cos i de la nostra ment. En el meu cas, vaig decidir apuntar-me per les molèsties que patia a la zona lumbar a causa d’un pinçament vertebral i el dolor als genolls propis del “genu valgo”. D’ençà que vaig començar les classes ràpidament vaig notar millora, aquella incomoditat que em provocava el mal físic ha desaparegut i ja fa quatre anys que ha mitigat totalment el dolor. Així i tot, continuo a les sessions setmana a setmana, ja que toquem diferents zones del cos i m’alleugen les petites molèsties tensionals que s’originen amb el dia a dia. De fet, he de reconèixer que quan passa una setmana de l’última classe ja desitjo la següent perquè és entrar a la sala on realitzem el treball i és endinsar-se en un ambient de tranquil·litat, on és dona importància a la respiració, a la concentració i on aconsegueixes desconnectar del món real.

Cristina G

 

Hola, em dic Montse i ja fa tres anys que vaig a classes de BioAjustament, la veritat es que mai havia sentit a parlar d’aquest mètode, el vaig coneixer per mitjà d’una amiga i sincerament li estaré sempre agraida de que m’ho diguès.El primer que vull destacà es el tracte tan propèr i agradable que tinc amb la Marta, que es la meva professora habitual i fa que les classes siguin molt fàcils d’entendre i que els exercicis tinguin molt mès exit.Jo i vaig els dilluns i som un grup de dones,que entre totes ,tenim varietat de dolors corporals i com ,que ja ens coneixem totes, les classes son molt interesants, reconfortants i divertides al mateix temps que pocapoc ens anem arreglant.En el meu cas, lo primer que he après, es a relaxarme, la qual cosa pensava que mai aconseguiria, ,i es tan fàcil com fer uns exercicis de correcta respiraciò, que en definitiva es la clau de tot.El meu problema sempre ha sigut postural, lo qual m’ha provocat mal a les cervicals, lumbars i peus, sempre tenía mal de cap i sempre estava tensa,no descansava prou bé a les nits i al final sempre tenía sensaciò de cansament tot el dia.Ara estic molt millor, mai em podia imaginar que fen exercicis amb pilotes toves, dures, de diferents mides, pals de fusta, xurros ,etc. i fet tot al terra, còmodament i sense esforç, tinguès el mateix efecte que si em fesin un massatge general; cada setmana fem coses diferents i treballem tot el cos i quan acabem les classes,, es un relax total, després durant unes hores o un día, depenen dels exercicis, la sensaciò es de remoguda de tot el cos, com quan et fan un massatge, però quan passa tot ,em trovo genial.La meva experiència es molt positiva, ara em trovo molt millor, ja no tinc mal de cap, les cervicals han millorat molt, els peus i tot en general ha canviat, he modificat la postura i per tant ja no em fan mal les lumbars.El mès important per mí ,es què he après a coneixer el meu cos i estat d’ànim i ara entenc el perquè ,dels mals que tenía i entre les classes i els exercicis que faig a casa sempre que puc, vaig milloran día a día.Tinc intenciò de continuar amb les classes perquè m’agraden molt i les recomano moltisim, a qualsevol persona que vulgui millorar la seva qualitat de vida, perquè en definitiva, si estem bè fisicament ,o estem mentalment i animicament i això es lo mès important per fer front a la vida.Gracies Marta

Montse Bo