Entrevista

Entrevista 2021-12-11T10:36:03+00:00

♥Per què BioAjustament dones?

Primer perquè sóc dona i també perquè m’apassiona el món de la dona.

♥En quin sentit?

Doncs que moltes de nosaltres ens coneixem tan poc que crec que tenim un potencial amagat que ni sabem que hi és.

♥Des de quan sents que pots aportar alguna cosa a les dones?

Des del moment que vaig començar a saber que no sabia res de mi mateixa. I vaig començar a adonar-me que realment no sabia qui era de veritat. M’explico una mica… Quan vaig néixer el meu pare volia un nen. En aquell moment, l’any 1978, molta gent no podia saber el sexe del seu fill fins al moment del naixement. Aquí va començar el meu camí, des de la panxa de la meva mare ja devia sentir que ell hagués desitjat un nen i, aquí, és on vaig començar a potenciar la meva part masculina en excés, reprimint alguns estats emocionals (perquè els nens no ploren i són forts), intentant així que el meu pare es fixés en mi i així sentir-me estimada i acceptada (no és que ell no m’acceptés ni m’estimés, tot el contrari, tot era una percepció meva des del més profund del meu inconscient). Tot això ho explico ara, evidentment llavors no ho sabia. Vaig començar a saber-ho fa pocs anys. Tot això em va dur a ser una persona a la meva vida que no era autèntica amb mi mateixa. Actuava més en un estat “masculí” que en un de “femení”. Que no és que sigui millor un que l’altre, simplement es necessita un equilibri entre els 2 i jo no el tenia. L’estat “masculí” m’ha ajudat a fer grans coses en aquesta vida i li estic agraïda, però va arribar un moment que aquest estat em feia estar buida, em faltava alguna cosa… i clar que em faltava alguna cosa: RECUPERAR L’ALTRA PART AMAGADA EN MI.

♥Què vols dir, que durant la recuperació d’aquesta part femenina vas adonar-te d’alguna cosa relacionada amb les dones?

Sí, vaig sentir que algunes dones, potser com jo, no sabien que tenien aquestes dues parts i que unes tenien més desperta una part que l’altra. En el meu cas, més desperta la “Masculina” i tenia reprimida la “femenina”, però en altres dones podria ser a l’inrevés. Vaig començar a observar les rigideses, respiracions, formes corporals, el to i maneres de parlar de totes les dones que estaven en el meu camí i era espectacular veure com el cos de les persones parla.

♥Per tant, amb el treball de BioAjustament pots ajudar en aquest procés d’equilibri?

Sí, des de la meva pròpia experiència i la transmesa per les dones que m’acompanyen i que han compartit el seu camí amb el meu, a través d’uns exercicis de treball corporal, emocional i energètic podrem trobar-nos a nosaltres mateixes una altra vegada.