Especialistes 2023-08-10T09:31:34+00:00

Marta

Osteòpata i creadora del Mètode BIOAJUSTAMENT®, tot i que crec i sento que som alguna cosa més que un nom, uns estudis i una professió. Som totes les nostres experiències i vivències, i cadascú de nosaltres tenim una vibració, com la música, i així és com ressonem, com ens senten i ens veuen els altres.

M’encanta poder acompanyar altres persones i, per això, primer he d’acompanyar-me a mi mateixa. Hi ha una frase que diu: no pots ajudar ni acompanyar algú a un lloc on tu no hagis estat.

Em sento afortunada per totes les persones que han fet un trajecte del seu camí amb mi, amb les quals he pogut investigar, entendre i millorar el mètode de BIOAJUSTAMENT. Ells i elles són els grans mestres.

Durant tots aquests anys he anat comprenent que el nostre cos físic no funciona sol, no experimenta dolor perquè sí, ell és qui ens transmet una informació més profunda d’allò que passa amb les nostres emocions i pensaments.

Desde 2006 he impartit classes al meu propi centre (aproximadament 200 persones han rebut classes cada setmana). Elles són totalment diferents entre sí, això em dona una visió i una experiència molt diferent dels treballs perquè, aplicats a cada persona, canvien totalment. El feedback entre elles i jo ha estat de vital importància per poder millorar cada dia. Ara ha arribat el moment d´expandir tot aquest aprenentage i el nou camí comença aquí.

ON ESTIC ACTUALMENT

H.O.M.E VITAL

25 Avenguda Garona, 25530 Vielha

bioajustament.info@gmail.com

IOGA NEUS MIRÓ

Carrer del Palau, 5a, 25230 Mollerussa, Lleida

bioajustament.info@gmail.com

Sandra

Osteòpata i restauradora corporal en BioAjustament.

Els meus estudis de tècnica en activitats físiques i esportives i la meva relació amb l’esport van despertar en mi la curiositat per entendre el funcionament d’aquesta màquina tan perfecta que és el nostre cos.

Posant la vista enrere gaudeixo d’una trajectòria de més de 15 anys realitzant teràpies manuals i osteopatia i impartint classes de microgimnàstica des del 2014.

La relació amb els meus pacients i amb professionals com la Marta Llordés han fet que hagi evolucionat cap a Bioajustament®, mètode que aplico en l’actualitat.

Des del 2016 desenvolupo l’activitat a Espai Còrpora, el meu centre de restauració corporal situat a Lleida.

Poder ajudar a la gent a millorar la relació amb el seu cos i a tenir una consciència de respecte i atenció envers ell han fet de la meva feina la meva vocació.

ON ESTIC ACTUALMENT

VALL DE BOÍ  

TLF. 659793082

https://www.facebook.com/espaicorpora/

M’encanta explorar i experimentar amb el meu propi cos, d’aquí que m’hagi anat formant en diferents tècniques corporals i psico-emocionals. Després de provar-les amb mi mateixa, el fet de poder transmetre i ensenyar aquest coneixement a les persones que confien amb mi és molt gratificant. 

BIOAJUSTAMENT neix de la meva necessitat de poder donar tota la informació de les diferents tècniques que he anat adquirint, creant-ne una de nova enllaçant totes les altres però des de la meva perspectiva. M’agrada acompanyar la gent a conèixer el seu cos i donar-los eines per tal de saber què fer en cada moment quan el seu cos demana ajuda pel dolor, sigui físic o psico-emocional. 

Crec, des del fons de la meva ànima, que tots tenim la capacitat de saber què ens passa i que fer en cada moment, només necessitem que algú ens acompanyi a recuperar la nostra saviesa interna.

Què et sembla si t’ajudo i caminem junts en aquest fantàstic camí?

Un camí que dura tota la vida, un camí apassionant i que, una vegada hi ets, el nostre cos desperta i es torna conscient. Aquest ens comença a parlar en un altre llenguatge, desconegut per algunes persones i curiós per d’altres. Quan això passa podem arribar finalment a una conclusió, QUI ET POT CONÈIXER MILLOR QUE TU MATEIX?

Així que si estàs llegint-me, ho sents i vols començar una nova experiència, puc acompanyar-te en aquesta nova versió de tu mateix/a.