Montse

Hola, em dic Montse i ja fa tres anys que vaig a classes de bio-ajustament, la veritat és que mai havia sentit a parlar d’aquest mètode, el vaig conèixer per mitjà d’una amiga i sincerament li estaré sempre agraïda de que m’ho diguis.

El primer que vull destacar és el tracte tan proper i agradable que tinc amb la marta, que es la meva professora habitual i fa que les classes siguin molt fàcils d’entendre i que els exercicis tinguin molt més èxit.

Jo hi vaig els dilluns i som un grup de dones, que entre totes ,tenim varietat de dolors corporals i com ,que ja ens coneixem totes, les classes són molt interessants, reconfortants i divertides al mateix temps que a poc a poc ens anem arreglant.

En el meu cas, el primer que he après, és a relaxar-me, la qual cosa pensava que mai aconseguiria, ,i és tan fàcil com fer uns exercicis de correcta respiració, que en definitiva és la clau de tot.

El meu problema sempre ha sigut postural, el qual m’ha provocat mal a les cervicals, lumbars i peus, sempre tenia mal de cap i sempre estava tensa, no descansava prou bé a les nits i al final sempre tenia sensació de cansament tot el dia.

Ara estic molt millor, mai em podia imaginar que fen exercicis amb pilotes toves, dures, de diferents mides, pals de fusta, xurros, etc. i fet tot a terra, còmodament i sense esforç, tingués el mateix efecte que si em fessin un Massatge general; cada setmana fem coses diferents i treballem tot el cos i quan acabem les classes, és una relaxació total, després durant unes hores o un dia, depenen dels exercicis, la sensació és de remoguda de tot el cos, com quan et fan un massatge, però quan passa tot ,em trobo genial.

La meva experiència és molt positiva, ara em trobo molt millor, ja no tinc mal de cap, les cervicals han millorat molt, els peus i tot en general ha canviat, he modificat la postura i per tant ja no em fan mal les lumbars.

El més important per mi ,és què he après a conèixer el meu cos i estat d’ànim i ara entenc el perquè ,dels mals que tenia i entre les classes i els exercicis que faig a casa sempre que puc, vaig millorant dia a dia.

Tinc intenció de continuar amb les classes perquè m’agraden molt i les recomano moltíssim, a qualsevol persona que vulgui millorar la seva qualitat de vida, perquè en definitiva, si estem bé físicament o estem mentalment i anímicament i això és el més important per fer front a la vida.

Gràcies Tecma.

2018-10-29T12:03:33+00:00