M Angeles Luna

Hola a totes i tots els q veieu el meu escrit

Com podria començar la meva experiència amb el món de Bio Ajustament: el vaig conèixer a través de la osteopatia amb la meva estimada amiga MARTA Llordés

Jo pateixo d’artrosi ella em donava massatges d’osteopatia i em va aconsellar la micro bo la vaig provar i va ser la meva salvació vaig passar de prendre un munt de antiinflamatoris a no prendre cap és veritat q el mal q tenia ningú m’ho ha tret però si és cert q tampoc m’ha anat a més

El meu cos va passar d’estar atrofiat a tenir mobilitat, de tenir dolor continu a tenir un mal suportable, no ha estat fàcil porto 9 anys fent 100km cada setmana tot l’any i mai m’he penedit ha estat la meva salvació sempre he pensat q m’ha salvat de la cadira de rodes emocional ment és una teràpia fenomenal també és cert q la Marta és genial escolta i t’explica el perquè del teu malestar també vull anomenar a la meva estimada Gemma les dues són fenomenals

També m’ha servit per a conèixer gent fenomenal i conèixer a una amiga genial gràcies MARTA GRÀCIES GEMA I PER A TU DOLORS DESITJAR Q LA NOSTRA AMISTAT MAI ES PERDI

M Angeles Luna

2018-12-20T13:34:38+00:00