Cristina 

Intentaré ser breu però si em pregunten com definir la meva experiència a les classes de Bio-Ajustament que imparteixen la Marta i la Gemma només em venen al pensament aquestes paraules; salut, calma, harmonia, confort i adquisició de coneixements envers el funcionament del cos i de la nostra ment.

En el meu cas, vaig decidir apuntam per les molèsties que patia a la zona lumbar degut a un pinçament vertebral i el dolor als genolls propis del genu valgo.

D’ençà que vaig començar les classes ràpidament vaig notar millora, aquella incomoditat que em provocava el mal físic ha desaparegut i ja fa 4 anys que ha mitigat totalment el dolor. Tot i així, continuo a les sessions setmana a setmana ja que toquem diferents zones del cos i m’alleugen les petites molèsties tensionals que s’originen amb el dia a dia. De fet, he de reconèixer que quan passa una setmana de l’última classe ja desitjo la següent perquè és entrar a la sala on realitzem el treball i és endinsar-se en un ambient de tranquil·litat, on és dona importància a la respiració, a la concentració i on aconsegueixes desconnectar del món real.
Cristina

2018-10-29T12:10:52+00:00