Especialista 2019-09-08T10:06:23+00:00

Especialista

Marta

Em vull presentar, primer com A ESSER HUMÀ, PERSONA i DONA, sóc la MARTA. 

Al llarg dels meus anys treballant com a Osteòpata, Educadora Corporal en Microgimnàstica, i gràcies a totes les persones que van creure que podria ajudar-los amb algun problema que tenien amb el seu cos, ara sóc aquí, presentant el mètode que he creat, BIO-AJUSTAMENT. 

Fa mes de 10 anys que tinc el meu propi centre, on imparteixo classes (Actualment 20 classes a la setmana amb 20 grups de diferents persones). Per la meva vida, han passat moltes persones, que m’han ajudat a créixer personal i professionalment. Gràcies a elles puc dir que tinc l’experiència d’avui dia.

M’encanta explorar i experimentar amb el meu propi cos, d’aquí que m’hagi anat formant en diferents tècniques corporals i psico-emocionals. Després de provar-les amb mi mateixa, el fet de poder transmetre i ensenyar aquest coneixement a les persones que confien amb mi es molt gratificant. 

BIO-AJUSTAMENT neix de la meva necessitat de poder donar tota la informació de les diferents tècniques que he anat adquirint, creant-ne una de nova, enllaçant totes les altres però des de la meva perspectiva. Bàsicament són tècniques físiques, per tal que les persones puguin auto ajudar-se en la seva salut. M’agrada ensenyar a la gent, a conèixer el seu cos i donar-los eines per tal de saber que fer en cada moment quan el seu cos demani ajuda pel dolor, sigui físic o psico- emocional. 

Crec, des de el fons de la meva ànima, que tots tenim la capacitat de saber el que ens passa i que fer en cada moment, només necessitem que algú ens ensenyi a recuperar la nostra saviesa interna.

Que et sembla si t’ajudo i caminem junts en aquest fantàstic camí?

Un camí que dura tota la vida, un camí apassionant, i que una vegada hi ets, el nostre cos desperta i es torna conscient. Aquest ens comença a parlar, un llenguatge desconegut per algunes persones, i curiós per d’altres. Quan això passa podem arribar finalment a una conclusió, QUI ET POT CONÈIXER MILLOR QUE TU MATEIX?

Doncs amb aquesta tècnica t’ajudem a descobrir-te a tu mateix, el teu cos i alguna cosa mes…