Gemi Bertran-Land California(USA)

Vaig començar a fer bio ajust anys enrere perquè sentia que necessitava fer alguna cosa pel meu cos i la meva ment. Sempre m’he sentit a casa en TECMA, Marta és una professional excel·lent, innovadora, propera i la meva amiga de l’ànima.

Temps després vaig tenir un accident de cotxe, una col·lisió frontal. L’asseguradora em va enviar a fer molta recuperació física que no va donar cap resultat positiu pel que fa a millorar postura o dolor.

Vaig decidir continuar amb bio ajust i va ser el que em va ajudar a tornar a tenir una postura correcta del coll i espatlles, sense moviments violents sents que tot el teu cos torna a lloc de manera orgànica, així com emocionalment em va alliberar del trauma causat per l’accident.

 

Marta i Gemma fan un treball excel·lent com a professionals però el que és més destacable d’elles és la seva integritat com a persones i com a empresa. Tothom que conec que va a bio ajust amb elles només té coses bones a dir, del programa i d’elles mateixes. Solucionen problemes del cos físic que no tenien solució i alhora et donen la mà cap al autodescobriment d’una mateixa.

 

L’únic que sento és que Tecmo està a milers de km d’on treball i viu, si no Bio Ajust seria part del programa Nourish the Brain a Califòrnia i totes les meves ladies ho farien ….. un dia ja serà!

Gemi Bertran-Land California(USA)

2018-12-20T14:05:22+00:00